KLJ OPPUURS

EEN KLJ VOOR IEDEREEN VANAF 15 JAAR :-)

CONTACT: info@kljoppuurs.be

 


 

 

Wat is KLJ? 

KLJ staat voor Katholieke Landelijk Jeugd en is actief op het platteland van Vlaanderen. Voor een groot deel doen we ontspannende activiteiten, al moet het duidelijk zijn dat KLJ meer is dan een sport- of hobbyclub. Bij ons kunnen jongeren op een eigen manier bezig zijn met de dingen die voor hen belangrijk zijn.

- Samen zoeken naar antwoorden op (levens)vragen, discussiëren over wat goed en slecht is en leren om samen te ontdekken waar er grenzen liggen en welke waarden nog echt belangrijk zijn. -

KLJ Oppuurs

Zoals u kan lezen kicken we niet (enkel :)) op koetjes in de wei of op de nieuwste traktoren, we kunnen zelfs zeggen dat de meeste van onze leden niet afkomstig zijn uit een familie van landbouwers.

Elke vrijdag vanaf half acht komen we samen in de rode deur achter de kerk van Oppuurs. Op voorhand krijg je een mailtje waarin staat wat de activiteit zal zijn. (Zo weet je of je schaatsen, slechte kleren,... moet meebrengen) Je bent zeker niet verplicht om elke week te komen, maar, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Elke jongere die ouder is dan 15, is bij ons welkom. Onze fotokes geven een vrij goed beeld van onze activiteiten...

Wat doen we zoal?

Voor een zeer kleine bijdrage kan je dit alles meemaken. De sint komt jaarlijks even kijken hoe goed we bezig zijn. Ook kerstmis en nieuwjaar vieren we samen.

En voor een zalig weekend in de fantastische lucht van de Ardense toppen zit je bij ons ook goed.

Misschien zoek je gewoon een nieuwe toffe bende om je vrijdagsavond mee te amuseren en lekker gek te doen bij een fris pintje.

Wij geven je geen gek padvinders uniformpje en van een formatie of een openingslied hebben we nog nooit gehoord! We zijn gewoon een coole groep jonge volwassenen die nog even kind willen blijven.

Wat denk je, ook zin om mee te doen?

Ben je ouder dan 15 en hou je van ravotten in de vrije natuur?
Kom dan op vrijdag even langs in de rode deur achter de kerk van Oppuurs. Bij de eerste bezoeken zal u zeker geen lidgeld gevraagd worden.

fun verzekerd!!